Alt image
Stacks Image 343
Stacks Image 325

EN OPPLEVELSE SOM ER VERDT Å UNNE SEG

Vår Natural Series leverer vakre naturlige utseendefarger og grundig grå dekning, mens Pure Pigments leverer ekte motefarger eller forbedrer hvilken som helst hårfargeformel med en farge.


Naturlig farge - naturlig utseende

Aveda Full Spectrum ™ Permanent hårfarge tar tilpasning til et nytt nivå, og tilbyr virkelig personlig farge for å matche dine individuelle behov og personlighet. Våre fade-resistente formler er opptil 96% naturlig avledet * og smuss hår med utrolig tilstand og glans for hovedsakelig skadefrie resultater. Pluss de er skapt med en miljømessig og sosial samvittighet som du kan føle deg godt om.

For forfriskende farge eller skape ikke permanente resultater Full Spectrum Deposit Only Color Treatment er en 99% naturlig avledet formel * for nydelig farge og glans med beskyttende plantoljer. Den har en ren plante- og blomsteraroma med lavendel for å hjelpe deg og slappe av.

* fra planter, ikke-petroleumsmineraler eller vann.


Alt image
Stacks Image 338

HÅR BEHANDLINGER

Hos Podium tilstreber vi høyeste kvalitet. Våre frisører, hår-stylister og nye talenter gjennomgår omfattende trening- og kurs programmer. Etter en personlig konsultasjon kan du nyte et Aveda rituale hvor vi bruker naturlige, essensielle oljer sammen med en Stress-reduserende hodebunn- og skuldermassasje før vi starter din behandling.