Alt image
Stacks Image 384
Stacks Image 412

Hos oss finner du medarbeidere som har jobbet på Podium i over 20 år til de nye lærlingene vi til en hver tid utdanner. Vi titulerer de som ”Nye Talenter” og er stolte over å være opplæringsbedrift. Våre øvrige titler baseres på erfaring og faglig videreutdanning og er; Frisør, Hårstylist og Barberer. Vi har høy fokus på videreutdanning og deltar på ulike arrangementer flere ganger i året.

Din hårklipp skal passe for deg og din livsstil. Hårklipp er like individuell som deg selv, og så viktig for at du skal trives med håret. Fra express styling og quick fix, til den ultimate fønen for spesielle anledninger så kan våre frisører lage den perfekte føn for deg.


Gratis - Aveda Rituale

Etter en personlig konsultasjon kan du nyte en Aveda Aroma Massasje, hvor vi bruker naturlige, essensielle oljer sammen med en stressreduserende nakke- og skuldermassasje, før vi begynner din behandling.


BRUD - BRUDGOM

Vi skreddersyr ditt besøk og du vil være vår VIP gjest på din store dag.

Hva med å starte dagen med en spabehandling sammen med din forlover?Avedas Wedding masque får frem den ultimate glød i huden, slik du så gjerne ønsker denne dagen. Hele deg skal stråle fra sin aller beste side, og vi kan bidra med dette fra topp til tå. Vi serverer alltid brud og brudgom med følge bobler i glasset, frisk frukt og snacks.

For brudgommen kan vi også tilby mer enn bare å klippe/style håret. Behagelige spa behandlinger tilrettelagt for menn er en fantastisk start på en stor dag.

Alt image
Stacks Image 377

Horst Rechelbacher - grunnlegger av Aveda

Som Aveda Salong gjøres alt med bakgrunn i en filosofi: "Love for the simple beauty of nature and a passion and commitment to caring for the world we live in."